horse+angel=horseangel

En blogg om mitt liv... <3 xD

Simpis...?

Kategori: Allmänt

HI! HEJ! HELLO!
Idag så följde jag min mamma på stallet när hon skulle få rida för att få veta vilken grupp hon ska börja i... JA just det, MIN MAMMA SKA BÖRJA RIDA! Hon hade Primus... (Här nere är en bild på honom!)Den som hade hand om ridlektionen var MIN RIDLÄRARE!  Sedan for vi och handlade och då såg jag ett märke som hette PRIMUS! Iallafall så undrar du kanske vad simpis betyder... Det betyder simkompis. Tänk så här: Ta bort kom på komis om lägg dit sim istället! Då blir det simpis... Jag kunde inte skriva inlägg när jag var i Sundsvall... I helgen så var vi i Himlabadet! Det är ett badhus i Sundsvall... Det var roligt om ni vill veta mer om det så kommentera bara! WaterFall har fått sina föl! Jag ska skicka ett sms till min kompis och fråga när hon kan hämta honom... Hennes föl heter WaterDay och mitt föl heter RainFall!=) Båda namnen kommer från WaterFall och RainyDay... Gissa hur de kommer därifrån... Jag har säkert skrivit det förut... Jag väntar på ett mail av ett hästmärke som säljer plasthästar men det är inte det vanliga märket...
Här är Primus:


SVAR!

Kategori: Allmänt

Hej! Nu vet jag vad hennes föl skulle heta! På måndag skriver jag det... Så ni får fortsätta kommentera...
P.S. Idag ska jag till Sundsvall!

Sömn-testet

Kategori: Allmänt

Vad har du på dig när du sover?
Något sort nattlinne- utan ärmar, kortärmat eller långärmat!
Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
På sidan! (Jag brukar iallafall somna och vakna så men rullar säkert runt när jag sover för oftast är täcktet på  golvet...
Hur många kuddar har du i sängen?
Om man räknar med dekorationskuddarna vid fotänden så har jag 6 stycken men bara vanliga kuddar så är det 2! (Jag brukar ibland sova på två av dom dekorationskuddarna för de är alltid kalla på kvällen!)
Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
NEJ!
Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?
Jag tror det... Jag kommer inte riktigt ihåg... =D

WaterFall+RainyDay

Kategori: Allmänt

Hej! I förrgår så var jag med en kompis och vi red osynliga hästar! Först så bråkade hästarna till henne men när vi for hem till mig så var de lugna... Då ringde vi veterinären och han fick titta på WaterFall... Då märkte han att WaterFall skulle få föl! Eftersom osynliga hästar inte bara kan få ett föl om gången så är det så att hon kommer att få två föl! Han såg att det skulle bli en hingst och ett sto! Jag skulle få stoet så min kompis... På måndag kommer fölen eftersom det tar en vecka för osynliga hästar! Hingsten heter alltså RainyDay... Jag kommer inte riktigt ihåg vad fölen skulle heta men... Vilket av dessa namn låter som ett sto och det andra måste alltså låta som en hingst: WaterDay och RainFall? Kommentera vad ni tycker! KOMMENTERA!

Joypeak!

Kategori: Allmänt

Hej! Igår var det Joypeak... Då var jag med i Joypeak Talang! Jag kom fyra... Det skulle vara en 1:a, en 2:a, en 3:a och resten var 4:or! Vem vet jag kom kanske sist... Idag så ska jag träna rideleverna i terräng för att lära dem lite mer om sådant och för att underlätta för Michelle eftersom hon har 3 sporter att hålla koll på i en! Men nästa år så SKA jag vara med igen! Jag funderar på att sjunga Taken by a stranger av Lena Meyer Lundrut... Det här året sjöng jag I miss you av Miley Cyrus.

Stallkompisar!

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så var jag på ett kalas på Leos lekland. Det var ganska roligt... Justt nu så tittar jag på stallkompisar och skriver både en utvärderning till rideleverna och skriver här!  Jag gjorde klart presentschemat idag! Jag skrev också lite i mitt egna manus! Mina ridelever ska hårdträna på måndag! Jag hoppas att de lär sig något på detta läger så jag vill bara säga:

Tre saker:

Kategori: Allmänt

Hej jag kommer att sätta in tester här när jag har lust!
Tre-saker-testet:
Tre saker jag inte förstår mig på: hästar, katter och musik!
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: almanackan, sterion och en bordslampa...
Tre saker jag gör just nu: skriver, tänker och pratar tyst!
Tre saker jag vill göra innan jag dör: sjunga på en scen, lära mig gallopera och träffa Miley Cyrus...
Tre saker jag kan: Skriva, läsa och andas!
Tre saker jag inte kan: Gallopera, hoppa och vara utan hästar av olika slag...
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Miley Cyrus: Kicking and screaming, liberty walk och I miss you!
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Gallopera, hoppa och spela gitarr...
Tre favoriträtter: Nudlar, grillad kyckling och biff!
Hoppas att ni kommer att gilla mina test!

Träningsvärk!

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har varit med två kompisar idag så vi sprang till en butik så jag fick träningvärk! Sedan så tog jag ett FOTBAD! Det var himmelskt! Jag MÅSTE börja träna dem! Både benen och mina ridelever! Måste sluta skriva så HEJDÅ!

Ops... och SKOLAN HAR SLUTAT!

Kategori: Allmänt

Hej! Jag glömde att skriva om skolavslutningen igår! Det var jättekul att skolan slutade! Jag hade en kompis som sov över här igår till idag! Vi hade skolavslutning ute på skolgården på en liten lastbil! Vi sjöng I love sommarlov! Det är en parodi till I love rock n' roll av Joan Jett... Idag så gjorde jag en by åt en sorts kryp... Någon sorts av flugor antagligen... Jag la syren, maskros, gräs och lite smörblommor i en hög. Då kom det bara fler och fler. Några räddade jag från vår pool...
Detta är jag på skolavslutningen...
Jag ska hjälpa rideleverna med sina skyltar nu så KRAM! (Det står det på den nedersta bilden...)=D

KOMMENTERA!

Kategori: Allmänt

Musikal=)

Kategori: Allmänt

La la la hejsan la la! Idag så hade vi en föreställning för "mellan"! Det gick sådär... Jag var en badentusiast! Det betyder att jag spelade en som älskade att bada! Förkortningen är badaren. Här kommer en bit av manuset:
Barn 1: Fick du napp?
Barn 2: En stor fisk!
Badaren: Äh, vad säger ni ska vi gå och bada? Det är juni och jag badar alltid så fort det är sommar. Ska ni följa med?
Barn 1 och 2: Nää!!
Badaren: Vaddå?
Barn 1: För kallt i vattnet.
Barn 2: Hittar inte mina badkläder och jag vill inte bli blöt.
Badaren: Nämen vilka tråkmånsar. Finns det nån förklaring?
Om ni tycker att det är bra så kan jag säga att det är en av våra lärare som har skrivit denna musikal. Hon har gjort den HELT själv! Sätta in låtar på rätt plats och skriva vad alla ska säga! Visst är hon duktig!
Imorgon kommer vi att få sommarlov! Då ska mina "ridelever" komma! Ni kanske undrar vad de heter? Att de heter så är en slump så ni vet! De heter: Michelle, Diana, Alexia, Johia, Gisstara, Petria, Somira och Varema! De flesta kom jag på själv av att bara säga några bokstäver.
P.S. Idag så hade jag ridning och vi hade voltige. Alltså hade vi en häst som heter Corlandus. Vi fick också gör frisyrer på hästar och jag gjode på Gangster med min BÄSTA KOMPIS på stallet!

Dubbelt?

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så gjorde vi vår musikal med skolkören 2 GÅNGER! En gång för "låg" och en gång för föräldrar och syskon... Låg betyder lågstadiet som ni KANSKE förstod... Vet ni vem Lena Meyer Landrut är? Det är sångerskan som vann förra året eurovision... Jag lyssnade på några av hennes låtar idag... Dessutom så fick jag veta en sak av 2 kompisar:
Jag har en röst som är JÄTTELIK hennes! Blev SÅ förvånad! FATTA! WOW! Dessutom så ska jag sjunga på en festival i helgen! Jag ska sjunga "I miss you" av Miley Cyrus... Jag längtar tills jag kan skriva om musikalen! Vi får sommarlov i övermorgon! Längtar SJUKT MYCKET! Jag var också med en kompis efter skolan... Vi satt vid datorn och gjorde lite annat... Nu ska jag spela in när jag sjunger Satellite av Lena för att lyssna själv...
Ska fixa med lite grejer till sommarlägret också... Till mina "ridelever" alltså...
GOODBYE!

Granne & packning...

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så var jag med min granne! Vi gjorde lite olika saker... Jag har också tagit fram saker till musikalen som våran skolkör gör i år! Jag kan tyvärr inte skriva om den just nu... =( Vi måste visa upp den för skolan först! Den... Jag MÅSTE hålla tyst! Jag kan skriva om den på tisdag eller onsdag... På onsdag så har vi skolavslutning! Min klänning är från LONDON I ENGLAND! På onsdag så kan jag kanske sätta upp en bild på mig när jag har på mig den...=)
HEJDÅ!
P.S. Mina "ridelever" kommer på onsdag! Då kommer hårdträningen att börja! Jag måste nog rida FlowerPower i sommar också...=)

Student & Pool

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så tog min kusin studenten! Jag har en papegoja av tyg som jag ska FÖRSÖKA att ta hand om.=D
P.S. Jag tränade mina osynliga hästar i poolen igår för jag blev tvungen att bada!=|

Vattenkrig!

Kategori: Allmänt

Idag så hade jag och en kompis vattenkrig med hennes bror också! Det var jättekul! Vi kastade ballonger på varandra... Vi fyllde en massa ballonger bara för att också! Sedan så hoppade vi studsmatta och lekte "Inte nudda boll". Sedan kom hennes bror som ville vara med... Då började vi leka "Katten och datormusen"... SÅ JAG RAMLADE OCH FICK ETT SKRAPSÅR! Här kommer en bild på mig nu när jag har kommit hem därifrån:
Jag red också osynliga hästar...=)