horse+angel=horseangel

En blogg om mitt liv... <3 xD

Ridläger

Kategori: Stallet

Idag var jag på ridläger och jag fick Reine!
Reine som egenligen heter Rainman är en brun arab! Han är en D-ponny som är snäll fast kan styra bort huvudet när man sätter på tränset i spiltan men då tar man bara tag i pannluggen. Vi fick hämta hästarna i hagen och sedan lämna de i hagen i slutet på dagen. Dagarna är från 08:00 till 16:00! Rainman är född 1992.
Han är efter Fynd och undan Rousette.
Om du vill se en bild på honom, klicka här!
 

LNS, va?

Kategori: Allmänt

Läs förra inlägget först!

LNS betyder Let Niall Sing som i sin tur betyder Låt Niall Sjunga

WMYB till Up All Night till ??????

Kategori: Allmänt

Har i helgen fått veta att Liam, Harry, Niall, Louis och Zayn spelar in ett nytt album och att Niall och Louis ska få fler solon på detta album! Lycka till killar! Hoppas att låtarna är lika bra som de andra!
P.S. Skriv LNS på det du hittar! För det ryktas om att 1D's maneger vill kasta ut Niall ur 1D och få honom att bara spela gitarr! Vet dock inte än om det är sant... Jag ska nog skriva:
LNS, LLS, LZS, LLS, LHS = L1DS

Favvomix

Kategori: Allmänt

Äter just favoritmix av olw

Spoof!

Kategori: Allmänt

Håller just på med en spoof på en låt! Spoofen ska handla om One Direction! En spoof är en låt där man gör om texten. Vissa säger att det heter parodi men en parodi är när man gör ett skämt av låten eller sångaren/sångerskan. Här är en lista på ord som man kan träffa på hos mig i musiksamanhang:
 
Spoof - ändrad text i en låt
Parodi - när man gör ett skämt av något som har med låten att göra
Orginal - ja, så som låten är från början
Cover - när man sjunger en annans låt (som den var från början)
Accapella - när man sjunger utan musik
Akustisk - när det är t.e.x. gitarr, piano, ukelele (notera att jag skrev piano och inte keyboard, för jag skulle vilja beskriva att de akustiska instrumenten är nog mest gjorda av trä. Det beskrivs ibland att det är ett ensamt instrument eller en duett mellan instrument
Karaoke - när det är musik och någon röst ibland för att förstärka det ordet/meningen
Instrumental - när det bara är musik
Akustik - om det ät bra akustik så ekar det, om det är dålig akustik så låter det bara det man säger just när man säger det (för att försämra akustiken kan man ha antingen akustikplattor på väggar och kanske också i taket eller så kan man använda äggkartonger på vägg och tak)
SITL - förkortning för Songs In Real Life som är videos där man pratar och mimar till en låt som passar in i tillfället, när man laddar upp videon på datorn så  lägger man sedan dit rätt låtar där man mimar
 
 

Det finns mer men jag kommer inte på vad de heter just nu...
Bye!
//Ida W (idowdaz på youtube)

Tält

Kategori: Allmänt

Jag och två kompisar har sovit i tält inatt!

Hi everybody! I need to tell you a very good thing to know by now...

Kategori: Allmänt

Hi! Eh... I mean... Eh... No! Eh... Hej! Ja jag borde berätta att jag pratar mer engelska än svenska även om jag har helt svenskt ursprung. Jag läser en bok på svenska fast jag översätter den direkt omedvetet till engelska! Jag tror att det blev något fel från början... Jag skulle nog engenligen ha blivit en tjej i Amerika eller England... Det är många som tycker att jag pratar jättebra engelska. Fast dock har jag en accent som är nog mer amerikansk... Jag ska lära mig att prata mer brittisk accent har jag tänkt. Just nu så sover Flipper vid mina fötter annars hade jag tagit en bild med mig och honom på datorn. Det är jag som tar hand om honom idag. Helt ensam! Går perfekt! Speciellt när man har framme One Direction's (var bara tvungen att skriva på ett engelskt sätt!) musik! Dom äger. Speciellt Louis Tomlinson! Ska försöka uppdatera mycket idag (om jag har chansen) faktiskt... But there's just one more thing to say by now I think actually!
BYE!
// Ida W

Lucky me!

Kategori: Allmänt

Imorgon har vi skolavslutning och vi ska hämta Flipper! I övermorgon är det Joypeak! Idag fick jag pengar på iTunes! Lyssnar på One Direction!

Förlåt då!

Kategori: Allmänt

Förlåt att man är som man är!

Azzå vi har köpt UNIVERSUMS SÖTASTE HUND!

Kategori: Allmänt

Och då är jag seriös! Det är tre dagar kvar till vi får hämta den och till skolavslutningen! Sedan får vi sommarlov! Han åkte bil hos uppfödaren igår och utan att bli åksjuk! Sedan så passerade han testet utan problem! Jaja i alla fall så ska vi träna på vår musikal som vi göra med skolkören idag på Folkets hus! Jag har ingen roll men dock ska jag sjunga solo fast det är med ALLA FEMMOR I KÖREN! Lite besviken måste jag säga. Det gör inget att jag inte har en roll men jag hade velat sjunga solo SJÄLV!
Här är en bild på Flipper igår!

GoSong

Kategori: Allmänt

Min version av Miley Cyrus låt I Hope You Find It finns på hemsidan gosong.net

One Direction

Kategori: Allmänt

Jag tycker faktiskt om One Direction nu!

Anteckning

Kategori: Allmänt

En anteckning som jag har jobbat med i typ ett år och var VÄLDIGT lång är bara borta nu!