horse+angel=horseangel

En blogg om mitt liv... <3 xD

Nyårs?

Kategori: Allmänt

Vad ska ni göra på nyårsafton? Jag ska försöka uppdatera om min kväll då på instagram och/eller här på bloggen! :)

Julklappar!

Kategori: Allmänt

Hej! Nu tänkte jag berätta om mina julklappar! Vet dock inte om det är allt... Men här är det:

Laptop, laptop-väska, juleskum, skipper’s pipes, 50 småpåsar godis, hörlurar, 1D-poster, 1D-kalender, 1D-pennor + sudd x2, 1D-bok, twilight, the short second life of Bree Tanner, breaking dawn, the host, hush hush, prickiga och blommiga short, skotskrutiga shorts, stickade sockar, stickad tröja, rosa linne, grått linne, svart linne, svarta byxor, fågel-örhängen, matallic-penna, brasiliansk flip flop-nyckelring, mikrofon, mikrofonstativ, brittisk flagg-tröja, dansspel, cubus-presentkort, gina tricot-presentkort, 500 kr, leopard-sov-tights, welsh corgi-nattlinne, färgglada & mönstrade sov-tights, långärmad ljusblå sov-tröja, gitarr-capo, BFF-armband & 1D-bäddset.

Det var det jag kom på när jag skrev så är lite osäker... Är det något ni tycker att jag borde göra på bloggen? T.e.x. omröstningar om läsarnas ämnen eller kanske något annat?

Om ni har sett på instagram idag (det kanske var igår?) så har ni kanske sett att jag verkade lite upprörd? Skulle bara sätta upp håret när jag mäkte att när jag satte upp det i en hästsvans på huvudet så kunde man tydligt se min blonda hårfärg så jag la upp ett foto av det. Sen satte jag upp en bild av mig när jag hade satt upp det i en knut fast med mitt mest tuffa meddelande.

http://instagram.com/p/T4LgS3BBPN/

&

http://instagram.com/p/T4L781BBPx/

Ska nog börja logga in på Twitter & Instagram på datorn istället.

Varför är alla så osociala?!

Kategori: Allmänt

Jag menar... Det är ju inte sent eller tidigt alls?! ;P

Sims-tiden slutade nu så vi ska bara chilla nu! :)

Kategori: Allmänt

Sims och ca bara 2 timmar kvar tills vi har klarat det! :)

Kategori: Allmänt

Fortfarande Sims och ingen sömn! :)

Kategori: Allmänt

Än så länge är vi vakna! Vi spelar fortfarande Sims! :)

Kategori: Allmänt

Hill Climb Racing

Kategori: Allmänt

Nu ska vi spela Sims fast vi spelade Hill Climb Racing nyss.
Ha det så bra!

LANA! <3

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och Tea lana dator, iPad och iPhone! Eller snarare så blir det idag och i morgon då vi ska försöka att lana i typ 12 timmar. Jag köpte 3 liter Vira Blåtira! Kolla in låten Mum Direction! Det är två killar som sjunger om One Direction's mammor!
Ska försöka ge lite uppdateringar hela natten!
Ha en bra natt!

IKYWT & SIL av TS & TK

Kategori: Allmänt

Har tränat på I Knew You Were Trouble av Taylor Swift och Stad i Ljus av Tommy Körberg på gitarr bara för att dom är så lätta. Ska nog spela mitt nya dansspel idag på PS3 move. Ha en trevlig dag!
Hejdå! <3

Inget godis...

Kategori: Allmänt

Än har jag inte ätit något godis. Ha tänkt att kanske ska jag lägga ut en video på mina julklappar? I så fall kanske det blir idag. Men det är bara ett kanske. Jag lyssnar på One Direction just nu. Ska kanske börja göra oklippta videobloggar. Vad tycks om det? Men i alla fall så spelade jag farmor och pappa frågespelet snille 2 på min mobil idag. Pappa vann... Jag och farmor kom på delad andra plats. Farmor och jag spelade kortspelet snusk idag också. Jag vann en gång, hon vann en gång och en gång blev det oavgjort!
Hoppas ni hade en trevlig dag och kommer ha en trevlig afton!

Ny blogg?

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag undrar vad mina läsare (om jag har några eftersom jag aldrig får kommentarer?) tycker om att jag kanske byter blogg? Jag har en blogg som heter idawihlbeck.blogg.se men skriver aldrig på den. Jag tänkte att den skulle kanske kunna ersätta den här bloggen eftersom jag inte håller på med hästar längre och den heter ju horseangel? Idag ska vi nog chilla som mest. Jag kommer ju skriva så mcket som möjligt på pages och här på bloggen och INTE idawihlbeck.blogg.se än! Tänkte byta blogg vid nyårsafton. Blir det bra att jag skriver på nyårsafton och senare på idawihlbeck.blogg.se?
 
Jaja, idag kommer jag nog också läsa mina böcker jag fick igår också. Det är fem böcker på engelska. De heter:
Twilight, The Short Second Life Of Bree Tanner, Breaking Dawn, The Host och Hush, Hush. Alla de fem ör fantasy. Kommer nog också läsa min nya 1D-bok igen. Den heter: BOKEN OM 1D (One DIrection). Med 1D (One Direction) menar jag deras logga. Min bror fick ett eget PS3 som han kan ha i sitt rum istället för att ta ner det vi har i vardagsrumet.
 
Jag sovde i en ny pyjamas inatt. Shortsen är blåa med vita prickar och blommor och blad. Linnet jag hade till ser rött ut i vissa sorters ljus men är i själva verket ceriserosa.
 
Kommer nog äta godis jag fick igår också. Har inte ätit frukost än heller.
 
Hoppas att alla har en underbar dag så hörs vi senare.
HEJDÅ!

MacBook Pro

Kategori: Allmänt

Hej! Som ni nog vet så är det ju julafton idag och en sak som jag fick idag är en MacBook Pro! Skriver på den just nu. Det jag gillar med laptops är att man kan ta med dom överallt! Jag och min kompis ska kanske lana någon dag! Vi måste bara komma på vad vi ska spela i så fall.
 
Flipper är helt slut då han tillbringade dagen med Totte. Totte är en Norrbottensspets.
 
Ska skriva någon annan dag vad jag fick och då ska jag skriva ALLT! Jag hoppas att alla har haft en bra dag!
 
Louis Tomlinson blev ju 21 år gammal idag också! Grattis till honom! Kommer ju se 1D i april!
 
Ska någon dag lägga ut en till video på YouTube också! Det blir en cover på låten Stad i Ljus med gitarr utan capo eller plektrum. Ingen mikrofon heller.
 
Blir antagligen mer bloggande nu när jag kan blogga från alla möjliga ställen.
 
Julen tillbringades med mamma, pappa, Jonatan, Peter, Ingemar, Greta, farmor, Flipper och Totte. Hector fick lite extra festlig mat idag också.
 
Vi har nog hittat någon som vill köpa Hector! Det blir ju bra för då har jag mer tid för annat och han inte riktigt trivs med mig.
 
Det var det enda jag ville säga för idag så Hejdå!

Jullov

Kategori: Allmänt

Idag får vi jullov och jag får träffa farmor!

Engelska x2

Kategori: Allmänt

Tagga engelska två gånger idag? ;)

Sämst betyg hittills...

Kategori: Allmänt

Fick bara C på svenska och C på engelska! Vet någon hur fantastiskt dåligt det är? Inte stolt i alla fall...
#besviken

LAST FIRST KISS!

Kategori: Allmänt