horse+angel=horseangel

En blogg om mitt liv... <3 xD

Grannens dag!

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så var jag med min granne/kompis. Vi cyklade lite och satt vid datorn. Just nu har jag 50 studsbollar! Imorgon så ska jag se om jag får äta frukost så fort jag vaknar och sedan gå ut för att ge någon häst lite träning... Bell och Dance ska få föl nästa vecka! Pappan till Bells föl är Side och pappan till Dance föl är Book. Jag hoppas att det blir några lättlärda föl eftersom jag inte har så mycket tid för att träna dem hela tiden... Jag antar att det blir svarta föl med vita tecken på benen och på huvudet... Idag var det i alla fall mors dag! Jag gav min mamma ett kort som jag hade gjort... Nu måste jag sluta skriva! HEJDÅ! BYE BYE! BYE!

Oj,oj,oj!

Kategori: Allmänt

Hej! Rubriken säger allt! Ja jag tycker: oj, oj, oj! Det är för att jag är sjuk idag!=( Jag har ont i huvudet, har lite feber och har ont på båda sidorna av nacken. Mamma tror att det beror på vätskebrist. Säkert för jag inte är så duktig på att dricka vatten.XD Vi kan inte dricka det vanliga vattnet så jag dricker flaskvatten eftersom det är godare än kokat vatten. Fast det flaskvattnet som vi har nu är lite mindre godare än ett annat märke som är min favvo!=D Jag hoppas att jag är frisk imorgon så jag inte missar den kortaste dagen! Men ifall jag fortfarande är sjuk då så har jag ju ännu kortare dag! XP Hur som helst så skrev jag ut papper om hur mina påhittade sorter av gångarter såg ut och hur man fattar* dem. *=Att fatta en gångart betyder att man gör en rörelse så hästen förstår vad den ska göra. Mina osynliga hästar fick en vilodag. Jag har glömt att skriva om våra teknikdagar! Första dagen- Förmiddag: Papperspyssel: Sprattelgubbe, ansikte som kan ändra ögon och skylt som kan ändra text. Eftermiddag: Experiment: magiskt mynt, pappersblommor, spegelskrift, glasxylofon, busvisslingar och båtar av lera. Andra dagen- Förmiddag: Vilka har starkast bro? Eftermiddag: Kugghjulsbygge, bygga med lego, clics och bygga pärlplatta. Jag strök under sakerna som JAG gjorde eftersom på vissa ställen så fick man välja! Jag åt glass nyss! Det var vaniljglass med kolasås, saltlakrits strössel och nalleströssel. Här kommer en bild på mig hur jag ser ut när jag är sjuk:

Studsbollisar!=D

Kategori: Allmänt

Hej! Jag tänkte skriva ett kort inlägg. Men iallafall så hade vi engelskaförhör idag. Jag fick hjärnsläpp på ett ord! Fast sedan så kom jag på vad det var. Efter skolan så följde en kompis mig hem. Vi åt bullar och ett hembakat bröd. Sedan så lyssnade vi på några låtar på internet. Sedan gick vi ut och hoppade på min studsmatta. Då gick jag in för att hämta min största studsboll. När jag hade hämtat dem så gick vi till henne. Jag ska ta med mig den studsbollen till skolan imorgon! Jag ska träna mina osynliga hästar på idrotten imorgon!
P.S. Ett tips är att man ställer en stege brevid studmattan och klättrar upp så man kan hoppa ner sedan igen.d.s.

Sleepover!=D

Kategori: Allmänt

Hej! Igår så sov en kompis över hos mig. Alltså tills idag. Vi busade GANSKA mycket. Det blev 4 bus: 1. Vi tejpade 2 kranar på toan. 2. Vi gick ner på natten och sa att vi skulle hämta vatten. Men det gjorde vi inte, vi tejpade för osthyvlar! 3. I min pappas macka så la vi en massa salt och socker! 4. Vi drack juice. Så vi tejpade på sidorna på kannan så det inte gick att få upp locket.
Vem passar bäst i vilka solbrillor?

Bullar!=D

Kategori: Allmänt

Hej! idag så var jag med 7 kompisar! Vi åt bullar och gick sedan ut. Skolan var inte rolig idag! Men efter skolan så var det roligare. Hejdå! Jag ska inte skriva så mycket nu men jag ska rida osynliga hästar imorgon eftersom jag inte hann idag! Bye bye!=D

Ellen & Trav

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så hade jag ridning. Jag hade en häst som heter Ellen. Vi travade i lätt sits och gjorde olika ridvägar. Vi galloperar inte än för jag skulle kalla mig själv för nybörjare. Min kompis som jag träffar i stallet hade en häst som heter Kompis. Jag sitter och pluggar lite också.

Kort inlägg!=FEL!

Kategori: Allmänt

Hej! Detta blir ett kort inlägg eftersom klockan är tio över tio ungefär. På kvällen alltså. Jag red Ran idag. Ran rider jag när jag cyklar. Imorgon ska jag på stallet. Jag vet inte riktigt vem jag kommer att ha. Det kan bli två stycken som jag brukar rida. Jag får då träffa min kompis också! Nu måste jag lägga mig så jag orkar rida imorgon! Hoppas att nii följer min bloggs historia! Kommer att skriva ett inlägg imorgon efter ridningen! Jag tycker att ni ska berätta för era kompisar om denna blogg! Om de är hästgalna eller inte eftersom jag inte bara skriver om hästar utan också om vad som hänt under dagen. Dessutom så vill jag bara säga att det alltid finns minst en höjdpunkt på dagen. Kan ni gissa vad det är? Det är att skriva i denna blogg. Jag fick dessutom en till Zhu Zhu Pets idag! Den heter Moo! Jag har också dragit ut en tand! Jag fick Zhu Zhu Petsen för jag var så duktig. Så nu har jag: Nugget, Cappuccino, Pax och Moo! Jag vill ha Kingston och Bamboo. Jag vill också ha tre babysar till dem. Dessa är: Snicle Fritz, Baby Cakes och Butter Cheeks. Jag märkte att de som bara har ett ord i sitt namn vill jag inte ha!=O Roligt va?=D  Jag har också varit med en kompis. Inlägget blev inte så kort som jag väntat mig!

And the winner is...

Kategori: Allmänt

Hej! Azerbaijan vann eurovision song contest! Som jag stavar det är det på engelska för jag är inte så säker på hur det stavas på svenska. Sverige kom 3:a! Italien kom 2:a. Italien kom om Sverige på sista landet som röstade! Sverige var etta ett LÅNGT TAG! Idag har jag bara haft det bra. Jag har köpt två plastormar ena är jätteliten den andra är MYCKET större. Jag köpte också en tygorm. Den lilla ormen heter Dot, den andra plastormen heter Line och tygormen heter Stain. Dot betyder Pricken, Line betyder Strecket och Stain betyder Fläcken på engelska. När jag kom hem så skulle jag äta och sedan duscha!=( Så jag hann inte gå ut för att rida på osynliga hästar!=(  Jag ska gå ut imorgon för att rida Snake som är min nya osynliga häst. Snake betyder orm på svenska. Ormarna bor i min byrå just nu! Jag ska titta på lite klipp eller program på någon hemsida antar jag. Vi har ledigt imorgon! Då ska jag vara ute och sitta vid datorn. Jag lovar att göra ett inlägg till då. Hoppas att ni gillar min lilla blogg!

Mello över hela Euro!

Kategori: Allmänt

Jag ser på Eurovision song contest medans jag skriver detta inlägg. Idag har jag gjort små presenter och skrivit klart fakta om mina osynliga ridelevers hästar. Vem hejade ni på i euro? Skriv detta i så fall i en kommentar! Imorgon så ska jag inte vara hemma utan vara borta hela dagen. När jag har tid så ska jag skriva ett inlägg om hur jag har haft det. Men just när jag ska ha kommit hem så ska jag ut och träna mina osynliga hästar sedan ska jag in och skriva ett inlägg. Jag ska försöka att inte sova på hela natten! Jag hoppas att det är rätt som vinner! Jag ska skriva imorgon vem som vann! Hoppas att ni kommer och tittar här först! KRAM från mig!

Ridgruppen ska träna!

Kategori: Allmänt

Hej! Snart ska ridgruppen ut och träna. Ridgruppen består av låtsaskompisar! Jag ska först skriva klart om en av deras hästar. Hur som hellst så är det ju fredag den 13 idag! Jag ska skriva imorgon hur många gånger jag fick otur! Än så länge så är det två gånger. Jag har också haft tur! Jag hittade min leksaksmikrofon! Den har sökt i flera månader! Om sju år till så har två av mina kompisar namnsdag igen! Det är 33 dagar kvar till min skolavslutning! Jag och min kompis red aldrig på vår osynliga hästar igår.=( Fast jag fick två nya tröjor, två par tights, ett par jeans och ett par ridstrumpor! Idag så slutade vi 12! Det gör vi på fredagar. Det som jag längtar till mest på sommarlovet är att jag fyller år! Nu ska jag ut och rida på en av mina osynliga hästar! Jga tror att jag ska ta SeasonBlow. Season betyder säsong och blow betyder blåst. Så jag ska ta säsongblåst... Jag hoppas ni blir lite sugna på osynliga hästar av denna blogg! Kommentera och skriv om era osynliga hästar! Hitta på egna grejer, då blir det lite extra roligt!

Startat horseangel!

Kategori: Allmänt

Hej! Idag så startade jag denna blogg. Som ni ser så heter den horseangel och det betyder hästängel. Denna blogg ska handla om osynliga hästar. Jag tänkte så här:  man brukar inte se änglar och sedan handlar det om hästar. Jag kan skriva om annat men mitt mål är att kunna skriva om osyliga hästar i varje inlägg! Jag är med en kompis och ska gå ut för att leka med plasthästar. Vi ska sedan rida våra osynliga hästar! Hennes häst som hon ska rida heter: SpringDancer och min häst heter: FlowerPower. Vi ändrade oss... Vi ska leka med plasthästarna inne och sedan gå ut för att rida SpringDancer och FlowerPower. Men nu har en till kompis kommit och vi har en egen sommarlovslåt!