horse+angel=horseangel

En blogg om mitt liv... <3 xD

Sorg

Kategori: Allmänt

Hej! Idag tittade jag lite på Live Event! (Världscuppen i hoppning) Visste ni att en häst som tävlade där dog efter hopprundan? Efter att den hoppat klart så trippade den åt sidan, ramlade, fick dödsryck och dog. Synd! Det var världens främsta hopphäst. Världens främsta dressyrhäst har sålts! Så nu händer det mycket. Måste läsa en kvart innan jag somnar... Jag var dessutom på en kompis kalas idag från 18:00 till 21:00. Dagens låt: I miss you av Miley Cyrus

Recension

Kategori: Allmänt

Hej! Här är recensionen på Breaking Dawn. Fakta: Den handlar om Bella som just ska gifta sig. Bella är nervös och tänker sig det värsta. Men när de är gifta så tar Edward med sig Bella på smekmånad till en ö. Det är väldigt vackert och tropiskt där. Då händer det otänkbara, Bella ska få en baby som är hälften vampyr. Med andra ord: ett blodsugande monster. Det växer snabbt och krossar Bella från insidan och ut. Jag ger filmen 10/5! (Inte möjligt, men endå!) Varför? För att den var så bra som det går. Men part 2 återstår...

19 år!

Kategori: Allmänt

Idag fyller Miley Cyrus 19 år! Jag ska se Breaking Dawn idag med 2 kompisar! Måste gå nu så hejdå!

Bråttom

Kategori: Allmänt

Dagens låt: My heart beats for love av Miley Cyrus

Bok(at)

Kategori: Allmänt

Idag har jag och 2 av mina kompisar bokat biljetter till breaking dawn del 1! Jag ska läsa min twilightbok snart. Jag tror att det blir 08:45 som jag börjar läsa (ungefär) så jag kan skriva ett tag till. Jag kommer inte kunna fokusera mig på skolan imorgon! Ska göra en recention av filmen imorgon antagligen. Jag ska ta frågor ur vår recention för vår läsläxa för vår läsvecka. Måste sluta! Hejdå!

Prins I:or

Kategori: Allmänt

Som rubriken säger: Här är Prins I:or!

New

Kategori: Allmänt

Idag så fick jag en väska som är röd med en häst i högra hörnet. Det är en axelväska. Har också fått ett par ridhandskar i skinn. Jag ska på ridning på tisdag. Kommer säkert ha Prins I:or som jag hade de 2 sista gångerna. Men måste sluta skriva nu så jag hinner göra annat viktigt!
Dagens låt: See you again av Miley Cyrus

Glömde

Kategori: Allmänt

Dagens låt: Can't be tamed av Miley Cyrus!

How are see(ing)?

Kategori: Allmänt

Idag så har jag jobbat på bildspel och surfat på nätet. Har bland annat jobbat på mina hemsidor horsedale.n.nu och minihorse.n.nu som har funnits ett tag… Men måste sluta skriva nu så hejdå!

Twilightfeber

Kategori: Allmänt

Idag så är jag sjuk. Jag misstänker lite twilightfeber:-)! Men idag så ska jag nog göra lite olika grejer. Vet inte vad. Ska säkert göra bildspel. Jag tycker att Nikki Reed är bäst i twilight! Hon spelar så bra! Min blogg är över ett halvår! Det är förvånande. Vill ni ha en låtlista med vampyrlåtar? Kommentera om ni vill eller inte.
Dagens låt: giving you up av miley cyrus

Rose!

Kategori: Allmänt

Hej! Vet ni vad Rose står för? Det tänker jag inte berätta! Ni MÅSTE kommentera vad ni tror! Jag skulle gilla att få några kommentarer på mina inlägg! Det är ganska meningslöst att ha en blogg annars tycker jag. Jag och min kompis ska någon dag gå på bio och se Breaking Dawn. Jag ska göra en recention på den efteråt! Vi får hoppas att den är VÄLDIGT bra för jag har JÄTTEHÖGA förväntningar! Skulle vilja ha gula ögon! Jag håller på att göra ett bildspel om familjen Cullen och jag och min kompis som vampyr + all fakta om onda och sådant. Ska göra ett till bildspel om bara mig som vampyr. Dagens låt: Take me along av Smiley Miley (Du vet nog vem jag menar... Kommentera annars så kan jag skriva vad jag menar.)

Breaking dawn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

AHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twilights nya film breaking dawn har 11 årsgräns! Jag tävlar också om två biobiljetter till breaking dawn! Nu sitter jag och min kompis och äter toblerone för att fira det! Dessutom så slapp vi gympa för att vi skulle gå för att baka i bagarstugan. Brödet var SKITGOTT! Sedan så ska jag på kören för att träna lucia! Hoppas jag blir lucia! Twilight rules!

Twice twilight

Kategori: Allmänt

Hej! Igår så var jag i Luleå några timmar. Då gjorde jag remsa med twilightögon. Vill ni att jag ska lägga ut frågorna om hur man skulle vilja vara som medlem i Cullenfamiljen? Skulle vara roligt om ni ville ha frågorna! Jag ska göra en planch om mig som vampyr! Vill ni att jag ska lägga ut fakta om mig som vampyr? Kommentera om ni vill eller inte! På bilderna är det fina saker som jag har varit med om!

Mixed day? Yeah I think that!

Kategori: Allmänt

Tja! För 8 dagar sen så hade vi träslöjd och slutade tio i tre! Boring (enligt mig)... Då gjorde jag en present till min mamma och en tavla med twilight-tema! Den har alla sorters ögonfärger som är med i twilight! Det var en kompis som gav mig tipset och hon gjorde också en sådan men hennes är inte klar än. Idag så var jag med en kompis vi tittade på pyjamasklubben. Det är ett program på svtplay! Imorgon så ska en kompis sova över hos mig! Hon gjorde ett halsband på slöjden med en amulett. Det var en träbit som hon hittade och den hade ett märke som såg ut som ett öga! Bye bye my friends! (Amuletten är på bilden)