horse+angel=horseangel

En blogg om mitt liv... <3 xD

Ordinary eyes!

Kategori: Allmänt

Nu är mina linser borta. Mamma var hemma när jag kom från skolan och hon gjorde det åt mig. Jag har nog aldrig känt mig så grönögd i jämförelse med linserna. Dock har jag inte ofta gröna ögon. Jag brukar ha ganska mycket gult med kanske lite grön och iband oranget. En gång har mina pupiller haft en röd ton. Nu ska jag göra läxa, skriva, läsa Så länge vi båda andas/Breaking Dawn och äta något.

Song for this day

Kategori: Allmänt

Dagens låt är: As I Am av Miley Cyrus.
Extralåtar: Spotlight av Hannah Montana och Dream av Miley Cyrus.

The new Rosalie Hale

Kategori: Allmänt

Rosalie Hale är en karaktär i twilight och idag har jag klätt ut mig till henne. Jag ska se ut så på skolan eftersom vi har utklädningsdag. Jag har smink, linser, svart klänning, svarta strumpbyxor, en kopia av Rosalies halsband, blond midjelång peruk och svarta höga skor med ca 4 cm klack. Önska mig lycka till att ta ut linserna ikväll.

Twilight+nail (a little bit)

Kategori: Allmänt

Friend+Twilight Nails+Yesterday in shopping

Kategori: Allmänt

Idag är jag med en kompis och vi har målat naglarna. Min kompis gjorde tidningsnaglar och jag gjorde twilightnaglar. Igår var jag på stan med min kompis. Jag köpte foundation, foundationborste, ögonfransböjare och ett mobilskal. Foundationsorten är MAYBELLINE NEW YORK DREAM MATTE "TM" MOUSSE. Nr 021. Färg: Nude.

Dagens låtar

Kategori: Allmänt

Glömde såklart låtarna:
Que sera av Hannah Montana, I learned from you av Miley Cyrus och Billy Ray Cyrus, With you in my head av Unkle, Supermasive black hole av Muse, A river flows in you av Yiruma, A thousand years av Christina Perri, Bella's lullaby av Carter Burwell, Esme's favorite av Robert Pattinson, Moonlight av Yiruma. Det var några stycken den här gången.

Hola!

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft inskolning på högstadiet. Vi fick lyssna vara i bildsalen som heter paletten och i språkrummet som heter Musse och ligger i Disney-korridoren. Vi hade bara en halvtimmes lunch och det var tex mex buffé. Jag fastnade för spanska idag. Fast dock har jag ju alltid varit villig att lära mig olika språk och speciellt spanska.
O.B.S. Gammal bild igen! Men jag har det nattlinnet nu också! ;-)

Irriterad

Kategori: Allmänt

Ridningen idag gick inte bra. Jag fick typ den segaste hästen. Hon gick inte in i hörnen och drog så att tyglarna blev längre hela tiden. När vi skulle galoppera så skulle hon SJÄLVKLART inte galoppera! Förlåt om detta blev ett negativt inlägg men det som sänkte min dag ännu lite mer var mitt horoskop som var: "Det är bäst om du sänker dina förväntningar om du inte vill bli besviken." Ungefär så var det. Imorgon så HOPPAS jag på en bättre dag och ett positivare inlägg eftersom vi har inskolning på högstadiet. Ska duscha nu om sedan läsa lite av Ljudet av ditt hjärta.
O.B.S. En gammal bild!

Scraped thumbnails

Kategori: Allmänt

Här kommer tumnaglarna!

Scraped nails

Kategori: Allmänt

Nu är naglarna klara! De blev inte perfekta men det skulle de faktiskt inte! De ska se ut som om man har skrapat litegrann på dom.

Just fixing my nails.

Kategori: Allmänt

Hej!
Just nu så fixar jag mina naglar. Det är det enda jag tänkte säga för att göra en uppdatering. Jag ska försöka lägga upp bilder nu fast vissa tar jag från Photo Booth på min dator.

Dagens låt

Kategori: Allmänt

Dagens låt är: Clear av Miley Cyrus. Jag lägger till två låtar till för att försöka återgälda dagarna som jag var borta. Extra låt 1: Let Me Sign och Never Think av Robert Pattinson. Robert Pattinson spelar Edward i Twilight-filmerna.

Men... Åh, vad är det med mig!

Kategori: Allmänt

Jag såg att jag glömde att skriva att det var jag som vann. (Se förra inlägget) Men idag ska jag nog läsa klart New Moon / När jag hör din röst och fortsätta med Eclipse / Ljudet av ditt hjärta. Jag har läst klart Bree Tanners andra liv av Stephenie Meyer. Den handlar om en av de nyfödda vampyrerna i Eclipse som har skapats för att döda Cullens. (Förlåt om jag avslöjar för mycket nu men...) Hon dör i Eclipse! Fast hon är inte med i fighten mellan de nyfödda och Cullens. När fighten är över ser Cullens (de vann fighten) Bree, fast hon ger upp. Fast då kommer Volturi (de är halvonda + kungafamiljen för vampyrer) som säger att de aldrig ger andra chanser och att de INTE kunde göra ett undantag. Då dödar de Bree! Stephenie Meyer säger själv att hon ångrar att hon skrev att Bree blev dödad. Fast jag och en kompis brukar leka en annan variant som vi har lagt in några fler karaktärer i. Då leker vi att hon överlever. Måste nog göra läxa också...